Page 1 of 1

Loading rf 9

PostPosted: Thu Dec 12, 2019 1:23 pm
by fred J
just got a copy of RF 9 from Horizon but can't get it to load. Have talked to the Horizon people
twice and still won't run. Anyone have a suggestion?
Am running WIn 9 on a 6 year old computer.
Thanks
Fred J

Re: Loading rf 9

PostPosted: Thu Dec 12, 2019 6:07 pm
by Matt P
I would check your system and look at the minimum requirements to run it. I had to upgrade to a gaming computer to properly run RF8.

Re: Loading rf 9

PostPosted: Thu Dec 12, 2019 8:00 pm
by philfun
Check the video card for the frame per second